WORLD IS CHANGING, AND SO ARE WE
Aziatische keuken in Koksopleiding
Grondlegger van de Keuzedeel "Aziatische keuken" binnen het kader Horeca MBO-onderwijs. Via koksopleidingen wordt de Aziatische keuken officieel geïntegreerd in de westerse koks opleiding. Kennis hebben is mooi, maar kennis delen is nog mooier. Daarom werkt Tim al sinds 2006 binnen het onderwijs aan het verbeteren en moderniseren van de Nederlandse opleiding tot o.a. Aziatische kok. Tegenwoordig is het een specifieke eis om meer van de Aziatische keukens te weten. Zodat het goed aansluit met trend en ontwikkelingen aan koksopleiding & Horeca.
Restaurants en Chefs hebben vaker de voorkeur om met oosterse producten en technieken te werken. We werken aan onze gastronomische toekomst. Doe je mee?
Horeca onderwijs
Voor scholen hebben we speciale training en begeleiding programma .
Impressie foto's
Aziatische keuzedeel
ROC Flevoland uitreiking Certificaat Horeca managers
Introductie Keuzedelen "Aziatische keuken"
Tim Kan heeft samen met horecaonderwijs en bedrijfsleven een leermiddel ontwikkelt "Aziatische keuken". Leermethode en lesmethode voor het (mbo-) onderwojs, opleiders en ondernemers. In dit keuzedeel leer je de basiskennis en –vaardigheden van een Aziatische kok. Je leert welke keukenapparatuur en –gereedschap je nodig hebt en welke producten en ingrediënten specifiek zijn voor de Aziatische keuken. Je gaat de geleerde kennis in de praktijk toepassen door producten en ingrediënten klaar te maken voor gebruik. Je gaat Aziatische gerechten en componenten bereiden en afwerken vooruitgifte. Na het doorlopen van dit keuzedeel kun je aan het werk in een Aziatische keuken.
Zo leveren wij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de verwante Aziatische branche.