Culinair adviseur als DNA

Tim Kan heeft zijn strepen verdiend in de horeca. Als Chef werkte hij onder andere samen met grootmeesters, succesvolle restaurateurs en producenten. En nu verzorgd hij advies op maat voor horeca & food gerelateerde bedrijfsconcepten.

  • Voor food service en relaties netwerken verzorgen voor nieuwe innovatie producten en trends binnen het vakgebied;
  • Vertegenwoordigen en promoten voor het verzorgen van proeverijen (bereiden, ruiken, proeven) met vakkundige oog voor details;
  • Ontwerpen van nieuwe recepten tot opleiden van chefs en medewerkers in het bedrijf;
  • Toegang tot bijzondere culinair netwerken;
  • Kookwedstrijden paneel
  • Private cooking tot pop-up restaurants.


 

 R&D Vers Kant- en Klaarmaaltijden 

 AH Mihoen Goreng
300 gr. Nutri-score B 

Hoogvliet Asian Streetfood
110 gr. Nutri-score B


Plus supermarkt Fu Yok met noedels
450 gr. Nutri-score B

Product ontwikkelingen voor diverse supermarkten
 in Nederland & België.
Streven naar Nutri-score A & B, gezonde voeding
(zie onder voorbeeld van o.a. Plus supermarkt) 

Omschrijving:

Fu Yok met noedels
Gekookte noedels met geroosterd varkensvlees in lichte ketjapsaus.
Ontwikkeling receptuur tot productie voor opdrachtgever

Nutri-score:

1 + 2 Ster

Ingredienten:

Ingrediënten :60% Noedels (39% gekookte noedels (TARWEMEEL, water, zout), 11% sperziebonen, 10% taugé, 9% wortel, 9% ui, 7% lente-ui, 7% kalkoenhamblokjes (68% kalkoen, water, maltodextrine, aardappelzetmeel, zout, stabilisator: E450, rookaroma, antioxidant: E316, conserveermiddel: E250), 2,3% VRIJE-UITLOOPKIPPENEI**, volledig geraffineerde sojaolie, plantaardige oliën (raapzaad, SESAM), ketjap (water, suiker, gehydrolyseerd eiwit (SOJA, maïs), zout, kleurstof: E150c, verdikkingsmiddel: E466, voedingszuur: citroenzuur, zonnebloemolie, aroma (SELDERIJ), conserveermiddel: E211), oestersaus (water, suiker, zout, gemodificeerd maïszetmeel, oesterextract (WEEKDIEREN), kleurstof: karamel), zout, suiker, gistextract (gistextract, zout, zonnebloemolie)), 40% gegaard varkensvlees in ketjapsaus (water, 33% gegaard varkensvlees*, suiker, 4,3% ui, 3,5% ketjap (suiker, water, zout, SOJABONEN, TARWEMEEL, conserveermiddel: E211), 2,7% ketjap (water, suiker, SOJA-EIWIT, verdikkingsmiddel: E466, kleurstof: E150c, zout, conserveermiddel: E202), gefrituurde ui (ui, palmolie, TARWEMEEL, zout), azijn (water, rijst, TARWEZEMELEN, suiker, zout, zuurteregelaar: azijnzuur, kleurstof: E150d), volledig geraffineerde sojaolie, knoflook, specerijen, zout).
* = Beter Leven keurmerk 1 ster
** = Beter Leven keurmerk 2 sterren

Allergie informatie

Ei, Sesamzaad, Glutenbevattende granen, Soja, Selderij, Weekdieren, Tarwe

Voedingswaarden

Voedingswaarden Per 100 GRAM

Energie 512 KiloJoule
Energie 122 Kilocalorie
Vet 4.7 gram
Waarvan verzadigd vet 1.36 gram
Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet 1.41 gram
Waarvan meervoudig onverzadigd vet 1.49 gram
Koolhydraten 14.19 gram
Waarvan suikers 6.04 gram
Polyolen 0 gram
Zetmeel 8.15 gram
Vezels 1.17 gram
Eiwitten 5.12 gram
Zout 0.83 gram
Natrium 0.333 gram
(Deze waarden gelden voor het niet bereide product)

Tim Kan 2022 (copyright)

International Photographers:
Alwin van Krimpen (The Netherlands)
Bert Spangemacher (Berlin)
Jeff Leung (Hong Kong)
Andy Doornhein (The Netherlands)
 Laurent Alexandre (Belgium) 

Huck Sim (The Netherlands)
Ingmar Timmer  (The Netherlands)
Richard Sinte Maartensdijk (The Netherlands)
Wendy Yip (The Netherlands)

Video
grapher:
Tony Chen (The Netherlands)

Partners: 

  • Asian College Cuisine
  • Chinese Chef Alliance 
  • Chef Academy
  • KanCuly.com
  • WMCCCC The Netherlands (c)